1.    Dan BOR/ZAJEČAR

Polazak grupe sa ugovorene lokacije u večernjim satima. Putovanje grupe preko Kragujevca, Čačka, Višegrada i Foče do Trebinja sa usputnim pauzama i obavljanjem graničnih formalnosti.

2. Dan TREBINJE

Dolazak u Trebinje u jutarnjim satima. Nakon kraćeg odmora, transfer grupe do izletišta Crkvine, gde se nalazi Hercegovačka Gračanica, verna kopija manastira Gračanica sa Kosova, u kojem je sahranjen Jovan Dučić, galerija pozlaćenih ikona i mauzolej pesnika Jovana Dučića. Sa ovog vidikovca se pruža prelep pogled na ceo grad, planinu Leotar, reku Trebišnjicu i stari kameni Arslanagića most iz XVI. Povratak grupe u Trebinje. Razgledanje grada u pratnji vodiča: Šetnja starim gradom, gradske zidine sa trgovima, “Trg Pesnika“ gde se nalaze čuveni platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu se nalaze brojni pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu.Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili Fakulatativno: transfer grupe do manastira Tvrdoš. Obilazak manastira I vinarije. Smeštaj u hotelu Leotar 4* u samom centru Trebinja (sobe 1/2,1/3, svaka soba TWC). Slobodno vreme. Noćenje.

3. Dan TREBINJE – MOSTAR – VIŠEGRAD

Doručak/švedski sto u hotelu. Napuštanje hotela. Putovanje grupe do Mostara. Obilazak Mostara (Šetnja starim delom grada gde se nalaze ulice sa zanatlijskim radnjama i juvelirnicama). Slobodno vreme do polaska. Povratak grupe za Srbiju sa usputnom pauzom i kraćim obilaskom Višegrada.

4. Dan BOR/ZAJEČAR

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima. Vreme dolaska zavisi od dužine čekanja na graničnom prelazu. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 78

Uplata u dinarskoj protivrednosti po zvaničnom srednjem kursu.

Mogući načini plaćanja:

 • 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
 • Čekovima građana u četiri mesečne rate (Februar,Mart,April,Maj) sa rokom isplate do 05.2022.
 • Administrativnom zabranom u četiri mesečne rate (Februar,Mart,April,Maj). Sa rokom isplate do 05.2022.

U CENU JE URAČUNATO:

 • Prevoz turističkim autobusom (tv/dvd/klima/razlas) prema programu putovanja. Smeštaj u hotelu Leotar 3* u Trebinju na bazi jednog noćenja sa doručkom.
 • Usluge Lokalnog vodiča
 • Obilasci prema programu
 • Organizacija i vođstvo puta

U CENU NIJE URAČUNATO:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Individualni troškovi
 • Svečana večera sa muzikom u hotelu Leotar (18,00 eura)-prijavljivanje u agenciji
 • Obilazak Manastira Tvrdoš (5 eura)- minimum 20 putnika

 

NAPOMENA:

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane radnika ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja OTP kategorije A br. 125/2021.

Podeli na: