Grupno letovanje „GRČKA 2020.“

ASPROVALTA, NEA VRASNA 26.05-06.06.2020.

Polazak 25,05.2020.

NEA VRASNA se nalazi u zalivu Strimonikos koji pripada regiji Sveti Đorđe, čiji je glavni grad Asprovalta. Ovo  mirno i simpatično selo ima oko 2500 stanovnika. U neposrednoj blizini nalaze se atraktivne plaže u Asprovalti, Stavrosu, Nea Paraliji, Olimpiadi… Nea Vrasna je pravo letovalište za sve one koji žele pravi odmor, bez buke i glasnih turista. Mnoštvo taverni, kafića i restorana sa bogatom ponudom, po prilično popularnim i pristupačnim cenama će svima ostati u lepom sećanju. Nea Vrasna ima veliku plažu, dugu čak 7 kilometara. Plaža je u potpunosti kultivisana i idealna i za plivače i za neplivače.

Vila “ZANET PALACE” nalazi se na glavnom putu kroz Nea Vrasnu u blizini velikih supermarketa. Od same plaže udaljena je 300m, a od centra mesta 150m. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevevetne studije. Sam kompleks poseduje recepciju, otvoreni bazen za decu i odrasle, ležaljke i suncobrane pored bazena čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klime je besplatno.

Vila “PARIS” se nalazi u Nea Vrasni na samo 70m od plaže i na oko 500m od Asprovalte. Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevevetne studije. Doplata za korišćenje klima uređaja -5€ po danu (opciono).

Vila “VASILIKI” se nalazi u glavnoj ulici u Asprovalti na samo 80m od plaže i u svom sastavu ima prostrano dvorište.Vila poseduje trokrevetne studije. Doplata za korišćenje klima uređaja – 3€ po danu (opciono).

Vila “STAVROS HOUSE” nalazi se u Asprovalti na samom šetalištu i na 20m od mora tj. plaže. Vila poseduje trokrevetne studije. Korišćenje klime je besplatno.

Svi studiji u ponuđenim objektima poseduju opremljenu čajnu kuhinju (frižider, mini električni šporet, posuđe) namenjenu za pripremu lakih obroka, kupatilo, TV, terasu, WiFi (slabog protoka)

CENA ARANŽMANA po osobi za smeštaj u 1/3 i 1/4  – 79 €; za smeštaj u  1/2  – 89 €

Cena aranžmana obuhvata:

  • Prevoz autobusom, polazak iz Bora
  • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima (1/2,1/3,1/4)
  • Troškove organizacije i pratioca grupe

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Međunarodno putno osiguranje
  • Boravišnu taksu (plaćanje na destinaciji)
  • Individualne troškove putnika
  • Doplatu za 1/1 sobu – 100%

Popusti za decu:

  • Deca od 2-10 godina,u pratnji dve punopolatežne osobe, u zajedničkom ležaju, plaćaju 60 eura

Način plaćanja:

  • U dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.
  • U jednakim mesečnim ili polumesečnim ratama od januara do decembra 2020.godine (čekovima građana ili administrativnom zabranom)

Program putovanja:

1.dan: Polazak iz Bora sa dogovorenog mesta u večernjim satima. Putovanja prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.dan: Dolazak u Asporvaltu/N.Vrasnu u  prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte, od 14h.

3.-11.dan: Boravak u izabranoj vili.

12.dan: Napuštanje studija/apartmana u 09h. Slobodno vreme do polaska, Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnike agencije).

13.dan: Dolazak u Bor u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanj ogranizatora sa licencom OTP  292/2020

Agencija Aster ima svojstvo posrednika.

Minimum za realizaciju ovog programa je 30 putnika.

Podeli na: