Grupno letovanje „GRČKA 2020. “ 

PARGA 06.06-16-06-2020.

Polazak: (05.06.2020)

PARGA je jedno od najlepših letovališta na Jonskom moru. Ovo neobično šarmantno malo mesto na severozapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir,  poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.U njenoj ponudi se nalaze brojni restorani, taverne, kafići i prodavnice raznovrsne robe. Karakteristična je i po svojoj arhitekturi, jer je bila pod uticajem Mletačke republike. Oslikavaju je male, bele, tradicionalne kuće, uske ulice sa puno cveća. U blizini Parge su i ostrva Krf, Paksos i Antipaksos do kojih se prave jednodevni izleti, čime se ponuda Parge obogaćuje fantastičnom lepotom okolnih ostrva.

* Vila “NAFSIKA” i “HRISULA”, nalaze se u mirnom, ravnom delu Parge što ih čini jednim od omiljenih među ljubiteljima Parge, kojima ne prija konfiguracija terena samog mesta (poznato je kao brdovito). Od plaže Piso Krioneri udaljene su oko 500 metara. Vile raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim studijima.

* Vile “ELSA” i “TRAMONTO” (Ima bazen) se nalaze na oko 800 m od plaže. Raspolažu 1/2 ,1/3 studijima i 1/4 duplexima. Gostima je u svim vilama na raspolaganju besplatno korišćenje internete (agencija ne može garantovati brzinu istog i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu ili terasni prostor sa garniturom za sedenje, TV.

CENA ARANŽMANA po osobi za smeštaj u 1/3 i 1/4  -119€; za smeštaj u  1/2  – 129€

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom, polazak iz Bora
 • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima
 • Troškove organizacije i pratioca grupe

 Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno putno osiguranje
 • Boravišnu taksu (plaća se na destinaciji)
 • Individualne troškove putnika
 • Doplatu za korišćenje klima uređaja (opciono)
 • Doplatu za 1/1 sobu – 70% od cene aranžmana

Popusti za decu:

 • Deca od 2 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju, plaćaju 65€

Način plaćanja:

 • U dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu narodne banke Srbije
 • U jednakim mesečnim ili polumesečnim ratama od januara do decembra 2020.godine (čekovima građana ili administrativnom zabranom).

Program putovanja:

1.dan: Polazak sa dogovorenog mesta u popodnevnim satima. Putovanja prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.dan: Dolazak u Pargu u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte najranije od 14h.

3.-11.dan: Boravak u izabranoj vili.

12.dan: Napušanje studija/apartmana u 09h. Slobodno vreme do polaska, Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnike agencije).

13.dan: Dolazak u Bor u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ogranizatora sa licencom OTP 147/2020

Agencija Aster ma svojstvo posrednika.

Minimum za realizaciju ovog programa je 30 putnika.

 

Podeli na: