Grupno letovanje „GRČKA 2020.

LEPTOKARIA 21.09-01.10.2020.

Polazak: 20.09.2020.

LEPTOKARIA (u prevodu Selo lešnika) nalazi se u okrugu Pijerija, na oko 90km udaljenosti od Soluna. Smeštena je na obali Egejskog mora, a ispod planine Olimp, tako da se planinska i morska vazdušna struja ovde susreću, dajući time Leptokariji epitet vazdušne banje. Iako je prvenstveno idealno mesto za miran porodični odmor, veliki izbor taverni, kafića, prodavnica, diskoteka i ostalih sadržaja učiniće Leptokariju primamljivom i onima koji očekuju nešto dinamičnije letovanje.

* VileAEGEAN BLUE/AEGEAN WHITE” su vile novijeg datuma, sa odličnom lokacijom.  Nalaze se na 110 m od plaže,.Svi studiji su opremljeni čajnom kuhinjom (frižider, mini električni šporet, posuđe) koja je namenjena za pripremu lakih obroka, kupatilom, peškirima, klimom koja se doplaćuje 5 eura po danu, SAT SMART TV-om preko koga je moguće pristupiti internetu i WiFi (slabog protoka). Poseduju privatni parking za sve goste, toalet za poslednji dan boravka i prostor za odlaganje prtljaga. Ishranu je moguće doplatiti u vili Dafni Plus. Promena posteljine i peškira je na pet dana, dok je čišćenje svakog drugog dana. Sam objekti poseduje veliko travnato dvorište puno zelenila kao i igralište za decu, tako da mališani mogu nesmetano uživati u igranju. U dvorištu se nalaze tuševi. Ljubazni domaćini vile sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, mir i tišina, učiniće vaš odmor u ovim objektima više nego prijatnim.

CENA ARANŽMANA po osobi za smeštaj u 1/3 i 1/4  – 79 €; za smeštaj u  1/2  – 89 €

Cena aranžmana obuhvata:

 • Prevoz turističkim autobusom sa polaskom iz Bora
 • Smeštaj u izabranoj vili na bazi 10 noćenja (1/2,1/3 i 1/4 studijima)
 • Troškove organizacije i pratioca grupe

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno putno osiguranje;
 • Boravišnu taksu (plaćanje na destinaciji)
 • Individualne troškove putnika;
 • Doplatu za korišćenje klima uređaja (na licu mesta –opciono)
 • Doplatu za 1/1 sobu – 100%

Popusti za decu:

 • Deca od 2 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju, plaćaju 60€.

Način plaćanja:

 • U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije
 • U jednakim mesečnim ili polumesečnim ratama od januara do decembra 2020. (čekovima građana ili administrativnom zabrano

Program putovanja:

1.dan :  Polazak sa dogovorenog mesta u večernjim satima.Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.dan : Dolazak na Olimpsku regiju.u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte najranije od 14h

3.-11.dan : Boravak u izabranoj  vili.

12.dan : Napuštanje studia/apartmana u 09h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  

13.dan : Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora sa licencom OTP 292/2020, agencija ASTER ima svojstvo posrednika

Minimum za realizaciju programa 30 putnika.

Podeli na: